101124

Det kan vara svårt att hålla motivationen uppe. När snöblask ligger tungt på gatorna och dina kinder slås hårt av vinden. Vintern har kommit. För vissa ett vinterparadis för andra ett vinterhelvete. personligen kan jag se både det positiva och det negativa, men säkert är att jag ständigt behöver ny inspiration för att hålla mig motiverad. Både i min vardag på jobbet och i träningen. Ett tips är att ständigt omringa sig av positivitet och att alltid hålla en positiv attityd mot allt som händer. Jag har hittat mina guldkorn i vardagen. Vilka är dina?


För dig som vill träna under lunchen glöm inte testa Jennys spinning 45 min pass. Fullt ös från första minuten till sista och Jenny gör ett fenomenalt bra jobb som instruktör och är enligt mig väldigt inspirerande!


Sätt igång med julbakningen, tänd ljus eller ta ett varmt långt bad när du kommer hem från träningen! Det är oftast dom små sakerna i vardagen som gör dig lycklig.


Kärlek!!


101120

lördag här på worldclass och många av våra kunder passar på att träna innan kvällens bravader! som tur är har det varit en sval morgon vilket oftast innebär fler personer som kommer till gymmet. morgonens spinning-bodypump75 är fortfarande populärt och kan rekommenderas starkt! Och vår instruktör Karoline Hammarström gör ett grymt jobb både inne i spinningsalen och med bodypumpen. se till att boka i god tid eftersom det ofta blir fullt!


Frukosterbjudande

Varje fredag bjuder vi våra medlemmar på frukost!


FARS DAG

Idag släpper vi in alla pappor på fri provträning och inträde till relaxen! Ring och boka om ni vill testa på ett pass...

15.30 bodypump
16.35 spinning
16.35 bodystep
17.40 xfit express

Vi har öppet till 20.00 idag :)

ps...resten av familjen får också komma...

We are familly

Kärlek!!


träna hela november och december för 99 kr *

KOM IN TILL OSS FÖR MER INFORMATION ELLER RING 013104610!!!


Unna dig!

Att vila och att återhämta sig från sin träning är väldigt viktigt. Struntar man i återhämtningen så kommer man att förbruka muskelproteinet till att göra kolhydrater och man får istället mindre muskler. Mindre mängd muskler = mindre fettförbränning! Återhämtning är viktigt om man vill hålla en hög fettförbränning. Och självklart finns det utmärkta alternativ för avkoppling på gymmet. Bland annat kan man passa på att slappna av i vår relaxavdelning. Eller varför inte passa på att få massage från vår duktiga massör Alexander Lindhal. Just nu har vi en praktikant som erbjuder massage till ett lägre pris. 30 min - 200:- eller 45 min 300:-



Ny vecka med nya utmaningar !

Då var det måndag igen och en ny vecka med härliga träningspass väntar :)

Dagens klasser:

11.30 Bodypump

17.00 Step

18.05 Bodycombat

18.10 Spinning

19.10 Afro Express

19.10 Spinning Express

19.40 Core Express

20.10 Booty Express


RSS 2.0