Vi bjuder alla våra medlemmar på massage!


Presentation av receptionspersonal

Vi har ett par nyförvärv i receptionen, Jonas och Johanna. Vi hälsar dem välkomna och är mycket glada att de vill vara våra medarbetare! De ni kommer träffa i receptionen under våren är:

 


Caroline "Carro" Piper-Ramebäck
Innesäljarchef och jobbar heltid i receptionen. Carro jobbar framförallt dagtid och kan hjälpa dig med allt! Hon är ordningsam, lättar alltid upp stämningen och är en riktig energiboost! 


 
Victoria "Vickan/Vickis" Demir
Innesäljare, jobbar ca 4 dagar i veckan såväl dagar som kvällar. Victoria är oerhört socialt begåvad och mycket omtyckt av våra medlemmar då hon har förmågan att se och charma alla!



Johanna Demir
Johanna är ny i receptionen och kommer jobba kvällar och helger i första hand. Eftersom Victoria och Johanna är kusiner innebär det att vi har två begåvade charmiga tjejer i receptionen!


Jonas Ivung
Innesäljare, jobbar framförallt kvällar och helger men är också vår stand in. Jonas brinner för kampsport och träning och social medier. Han är en av Sveriges bästa fighters och har startat Fight Center. Vi har mycket att lära av Jonas då han är kreativ och en riktig idéspruta. Han är dessutom en riktigt social och utåtriktad prick som tycker om att träffa nya människor.


Madelene "Madde" Hummelgren
Innesäljare, jobbar framförallt helger då hon ägnar veckorna åt att läsa till sjuksköterska. Träningsgalen tjej som kan ge er tips och råd om det mesta!


Emil Baumann
Innesäljare som förgyllt vår höst. Emil ska nu ägna sig åt sina studier men kommer vara vår stand in. Emil är serviceinriktad och social och är vår klippa som fixar och trixar med allt möjligt i gymmet!


Nyheter

Hej medlemmar!

Idag har våra nya maskiner till gymmet kommit; en ny bänkpress, en ny preacher curl och vår efterlängtade nya cabelcross! Hoppas ni uppskattar dessa nyheter!

Vi planerar även att inom en snar framtid byta ut samtliga av våra hantlar, så det finns mycket att se fram emot! Idag sattes även den efterlängtade boxningssäcken upp igen! Missa inte alla klasser på vårschemat med våra underbara och erfarna instruktörer! Eftersom att det upplevs lite kallt under pilates och yoga rekommenderar vi att ni tar på er en, bekväm,  extra tröja under dessa pass. Vi har även köpt in filtar som man kan använda under avslappningen.

Renoveringen av herrarnas bastu fortgår, nu är nytt golv lagt! Inom en snar framtid kommer vi även börja renovera duschrummet i herrarnas och i nästa fas damernas. Vi prioriterar herrarnas då detta omklädningsrum tyvärr varit mer eftersatt.

Vi planerar även för Öppet Hus och Klubbkvällar och vi tar gärna emot förslag och önskemål!


Nu kör vi stenhårt med vårschemat

BodyJamen igår kväll blev succé och nu kör vi på i samma anda. Missa inte premiären av Functional Moves imorgon kl 16.55. För er som gillar dansinspirerade klasser; missa inte DanceAerobic kl 20.10 på ons!

Vi ses!


Lördag ! =)

Börja lördagen med ett härligt träningspass här hos oss på Worldclass. Avsluta vistelsen med ett härligt bad i våran SPA-anläggning...

Dagens klasser:

09.30 Spinn- Bodypump 75

12.00 Basic Power Step

Välkomna !


Ni missar väl inte fredagens SPINNING!!?


Öppettider

Vi kommer köra på med ordinarie öppettider alla dagar förutom torsdag då vi öppnar kl 09.00

Öppettider kommande dagar:

Onsdag 06.30-22.00
Torsdag 09.00-22.00
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag 09.00-20.00


Visst ses vi?



Vår Nyhet Functional Moves!

Se fram emot fantastiska resultat!

Functional Moves är funktionell gruppträning som ger dig styrka och kondition. Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser. Functional Moves passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans.


Komplett träning för din kropp och det kommer att ge dig fantastiska träningsresultat!


RSS 2.0