Presentation av receptionspersonal

Vi har ett par nyförvärv i receptionen, Jonas och Johanna. Vi hälsar dem välkomna och är mycket glada att de vill vara våra medarbetare! De ni kommer träffa i receptionen under våren är:

 


Caroline "Carro" Piper-Ramebäck
Innesäljarchef och jobbar heltid i receptionen. Carro jobbar framförallt dagtid och kan hjälpa dig med allt! Hon är ordningsam, lättar alltid upp stämningen och är en riktig energiboost! 


 
Victoria "Vickan/Vickis" Demir
Innesäljare, jobbar ca 4 dagar i veckan såväl dagar som kvällar. Victoria är oerhört socialt begåvad och mycket omtyckt av våra medlemmar då hon har förmågan att se och charma alla!



Johanna Demir
Johanna är ny i receptionen och kommer jobba kvällar och helger i första hand. Eftersom Victoria och Johanna är kusiner innebär det att vi har två begåvade charmiga tjejer i receptionen!


Jonas Ivung
Innesäljare, jobbar framförallt kvällar och helger men är också vår stand in. Jonas brinner för kampsport och träning och social medier. Han är en av Sveriges bästa fighters och har startat Fight Center. Vi har mycket att lära av Jonas då han är kreativ och en riktig idéspruta. Han är dessutom en riktigt social och utåtriktad prick som tycker om att träffa nya människor.


Madelene "Madde" Hummelgren
Innesäljare, jobbar framförallt helger då hon ägnar veckorna åt att läsa till sjuksköterska. Träningsgalen tjej som kan ge er tips och råd om det mesta!


Emil Baumann
Innesäljare som förgyllt vår höst. Emil ska nu ägna sig åt sina studier men kommer vara vår stand in. Emil är serviceinriktad och social och är vår klippa som fixar och trixar med allt möjligt i gymmet!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad roligt med presentation. Kommer det på instruktörerna sen oxå?

2011-01-22 @ 09:08:39
Postat av: Jenny

Ja presentation kommer av dom också! Även kort på väggen på alla instruktörer ska upp i korridoren :)

2011-01-22 @ 10:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0