WorldClass Linköping Kampanj

Bjud dina vänner på provträning och få en World Class väska värde 495:-



Kom i form och utnyttja fri provträning och/eller gruppträningspass med personlig coach-/instruktör! (värde 595 kr/person). Fyll i 10 av dina vänner med namn och telefonnr på en blankett hos oss så ringer vi dina vänner. När 5 av dina vänner besökt oss är väskan Din!



Gruppträning!

Nya Worldclass Fitness and Spa i Linköping erbjuder Dig en rik och varierande träningsupplevelse med gruppträning. Vi har till exempel:

BODYPUMP - för dig som vill träna med vikter och stång fast med instruktör. Här förbättrar du uthållighet och styrka och du anpassar själv vikterna efter din kapacitet. Detta pass är mycket populärt så boka i tid!

CORE EXPRESS - 30 minuters styrketräningspass för rygg och mage, kroppens kärnparti. Med ett starkt centrum får du bättre hållning, balans och styrka. Då detta är ett 30 minuterspass går det utmärkt att kombinera med våra andra 30 minuterspass som booty, step, afro, aerobic!

ZUMBA EXPRESS - Släpp loss till fartfyllda latinamerikanska rytmer på detta energigivande pass! Detta är dansbaserad konditionsträning med inslag av bl a salsa, samba och reggaeton. Gillar du dans så är det här helt rätt pass för dig!

SPINNING - Maximera både fettförbränning och uthållighet! Här cyklar vi i olika tempon till peppande musik. Du bestämmer själv motståndet på cykeln och dessutom har vi pass i tre olika längder: 30 min, 60 min och 75 min.

BODYCOMBAT - Gillar du kampsport? Då är det här passet för dig! Kick- och slagkombinationer mot spegeln med tekniktips från instruktören. Du förbättrar konditionen och blir smidigare och rörligare.

STEP - påminner om aerobic med skillnaden att stegkombinationen sker på en upphöjd avsats, en så kallas "stepbräda". Du förbättrar både kondition, styrka och koordinationsförmåga. Det här är ett pass du garanterat kommer gå nöjd ifrån!

DETTA ÄR BARA ETT URVAL AV ALLA DE GRUPPTRÄNINGAR VI ERBJUDER! KOM NER OCH TESTA PÅ!

/ Tessan


Kom och provträna hos oss!

Ni vet väl att alla får en gratis provträning här på World Class Fitness and Spa i Linköping? Bjud med en vän eller familjemedlem som skulle behöva komma igång med träningen eller som helt enkelt är sugen på att testa något nytt.
Kontakta receptionen för bokning av pass annars är det bara att komma hit och köra igång!

Telnr: 013-104610 



Priser - Nya World Class

Prislistan har även den genomgått en renovering och nu är det BILLIGARE att träna på World Class! I korten ingår såväl gym som pass samt vår relaxavdelning.

Här följer våra priser:


12 MÅNADER                                                                                           4188 KR
12 MÅNADER AG (löpande autogiro 12 mån bindning)                          349 KR/MÅN

24 MÅNADER                                                                                           7176 KR
24 MÅNADER AG (löpande autogiro 24 mån bindning                           299 KR/MÅN

STUDERANDE 12 MÅNADER (gäller univ.- och gymnasiestuderande)  3588 KR
STUDERANDE 12 MÅNADER AG (löpande autgiro 12 mån bindning)     299 KR/MÅN
STUDERANDE 24 MÅNADER AG (löpande autogiro 24 mån bindning)   249 KR/MÅN

SENIOR 12 MÅNADER (65+)                                                                    2988 KR
SENIRO 12 MÅN AG (löpande autogiro 12 månaders bidning)               249 KR/MÅN



VARMT VÄLKOMNA!




Bild: Del av relaxen. I relaxen finns två bubbelpooler, ångbastu, dusch.


World Class Linköping - Torsdag 8/7

Renoveringen är nu igång här på World Class och det kommer ske förändringar varje dag. Först ut är att väggarna till stretch-rummet har tagits bort för att ge mer yta och bättre luft.

Som plåster på såren för röran som kan uppstå under tiden bjuder vi på proteindrinkar efter träningen!


Sommartider

Vi har gjort ytterliggare en förändring i våra öppettider v.26-31 och öppnar nu 6.30 måndag-fredag.
Så passa på att komma till oss för ett träningspass innan ni åker till stranden eller jobbet!


WorldClass Linköping - Måndag 5/7

Ny vecka, nya tag! Idag har vi öppet 6.30-20.00 och på schemat finns:

Step                17.05
Spinning          17.40
BodyCombat    18.10


Några av LHC-killarna står och svettas på maskinerna omringade av alla andra ambitiösa medlemmar som sliter på trots att vädret inbjuder till sol och bad. Vi är självklart stolta över att flera av Linköpings elitlag tränar hos oss!

Peter har idag möte med en firma som ska byta skåp i omklädningsrummen - innan sommaren är slut kommer alltså nya skåp att installeras!



WorldClass Linköping- Lördag 3/7

Lördagens öppettider är 09.00-16.00. Ett pass finns på schemat kl 10.00 och det är BodyPump - vilket innebär styrketräning i grupp. Detta är ett av våra populäraste pass för såväl män som kvinnor.

Vad ger BODYPUMP®?


• Förbrukar upp till 600 kalorier per pass.

• Förbättrar din styrka.

• Förbättrar din allmänna hälsa.

• Förbättrar hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet).
• Ger en känsla av att ha presterat något bra.



Välkomna!

//Jenny


Nya World Class - Kom som du är, känn dig som hemma!

World Class har genomgått ett ägarbyte och from 1 juli drivs nu företaget av Peter (platschef) och Johan. WorldClass framtid är nu säkrad och mer därtill - nu satsar vi på att bli Linköpings fräschaste och bästa gym!

Själva gymmet kommer omvandlas i form av en renovering som startar närmaste veckorna och som kommer fortgå successivt under 6-12 månader. Idag sattes en av de nya skyltarna vid entrén upp.

Via den här bloggen kommer vi hålla Er uppdaterade med bilder, information om vad som händer och hur arbetet fortgår. Vi kommer skriva om vardagen på World Class och se till att ni inte missar event och jippon!

Passa på att komma och uppleva atmosfären, njuta av ett stort utbud av träningsformer eller ta det lugnt i vår relaxavdelning. Vi bjuder på en gratis provträning så planera in ett besök hos oss!

//Jenny


Kom som du är, känn dig som hemma!

 

 

 

 


RSS 2.0